top of page
Search
  • Marianne Hoogeveen

Experience Stores van SENTIDO en SunConnect in Nederland

Aanstaande zaterdag 6 juni openen de allereerste SENTIDO en SunConnect Experience Stores in Nederland. De Hotels & Resorts van Neckermann reizen zijn al op diverse toeristische bestemmingen te vinden en zijn nu ook te ontdekken en te beleven op vier verschillende locaties in Nederland.

Neckermann bouwt samen met D-reizen en VakantieXperts een viertal winkels om tot Experience stores van de hotel concepten SENTIDO en SunConnect. Om geïnteresseerden zo goed mogelijk te informeren over wat men in de hotels & Resorts in het buitenland kan verwachten zullen er twee weken lang diverse activiteiten georganiseerd worden in deze Experience stores. “Deze unieke hotelconcepten maken het verschil voor Neckermann”, zegt Carola Hoekstra, Managing Director van Thomas Cook Nederland. “Ons klantpanel heeft ons per doelgroep geholpen bij de invulling van deze unieke hotelconcepten met wensen zoals bijvoorbeeld flexibele ontbijttijden, eerder kunnen inchecken/later uitchecken en draadloos internet. De klant staat centraal bij de invulling van het specifieke concept. Door deze Experience stores samen met onze belangrijke Retail partners te realiseren geven wij invulling aan onze gezamenlijke Retail strategie”.

Vier locaties De Experience Stores zijn twee weken lang te vinden op vier verschillende locaties; bij D-reizen in Breda, VakantieXperts in Apeldoorn, D-reizen Coolsingel in Rotterdam en bij VakantieXperts de Groot in Vlaardingen. De teams van de VakantieXperts en D-reizen winkels zijn voorafgaand aan deze weken intensief getraind om de beleving op de juiste manier aan de klanten over te kunnen brengen. Gedurende twee weken worden er vanuit de Experience Stores diverse activiteiten georganiseerd zoals kindermiddagen, bootcamp, high wine of een stoelmassage.

25 views0 comments
bottom of page